Γλυκά και Αρτοζαχαροπλαστική

ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η Hellenic Catering δραστηριοποιείται συστηματικά στον τομέα των γλυκών και της αρτοζαχαροπλαστικής από το 1939 μέσω του ιστορικού σήματος «Φλόκα».

Είναι από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα που επένδυσαν στη δημιουργία ατομικών προϊόντων αρτοζαχαροπλαστικής. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία κωδικών και ιδιαίτερα υψηλά standards ποιότητας και γεύσης που διασφαλίζονται από την χειροποίητη διαδικασία παραγωγής. Τα προϊόντα της Hellenic Catering χαρακτηρίζονται από την καλή σχέση ποιότητας και τιμής, την ευκολία χρήσης και τον ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας.

Η σειρά των κατεψυγμένων γλυκών «Τι γλυκό έχει σήμερα» αναπτύχθηκε για τη λιανική αγορά, ενώ διατίθεται και μέσω Cash & Carry και στο Horeca. Πρόκειται για τρεις κωδικούς κλασικών σιροπιαστών, τα οποία χρειάζονται μόνο απόψυξη. Η εταιρία διαθέτει μεγάλη ποικιλία στην κατηγορία των από ατομικών συσκευασμένων γλυκών με κλασικές αλλά και πιο πρωτότυπες συνταγές σε ποτηράκια, τάρτες, σιροπιαστά. Τέλος, διαθέτει μια πλήρη γκάμα από American-style γλυκά όπως Red Velvet, Oreo Cheesecake, Brownies κλπ.

Κατέβασε εδώ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ_ΑΡΤΟ.pdf